Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


v mint viktória ♥

 v mint viktória♥

én imádom a v mint viktoriát , csak az a baj hogy állandóan ismételnek,nincs sok új rész....

az összes részet láttam,nagyon jó...

itt megismerhetitek a szereplőket,és a műsort...

hozok képeket is J☻☺

 

V, mint Viktória (eredeti angol címe: Victorious) egy amerikai szituációs vígjátéksorozat, amelyet Dan Schneider készített és amelyet a Nickelodeon csatorna vetít. A sorozat a fiatal, feltörekvő énekes Tori Vega életét követi, akit Victoria Justice alakít. Tori Vega a Hollywood Arts előadó-művészeti középiskolába kerül, és ezután napi rendszerességgel szokatlan, ám vicces helyzetekkel és problémákkal szembesül. A sorozat első epizódja Amerikában 2010. március 27-én volt, míg Magyarországon 2010. december 4-én a Nickelodeon csatornán.

 

Szerplők:]

  • Tori Vega (Victoria Justice) a főszereplője a sorozatnak. Fellép a Hollywood Arts iskola zenei estélyén nővére helyett és sikeres fellépésének köszönhetően helyet nyer a középiskolába ahol új barátokat illetve ellenségeket szerez. Másrészt az iskola lehetőséget ad számára, hogy gyakorolhassa az éneklést és a színészetet is. Nővére, Trina volt a család sztárja a Vega famíliában. Amikor Tori felfedezi a benne rejlő tehetséget, élete olyan irányba sodorja őt amelyről soha nem is álmodott volna. Tori mindig is a Sherwoodi Középiskolában szeretett volna továbbtanulni.
  • Andre Harris (Leon Thomas III) egy tehetségekkel megáldott fiú, aki minden hangszeren tud játszani, de általában csak a billentyűkön szokott. Hirtelen Tori legjobb barátjává válik amikor találkoznak a suli fő estjén. 16 éves. Szeret a barátainak játszani. Andre az a srác akihez Tori és minden barátja bármikor fordulhat hozzá tanácsért. Nagyon segítőkész és hisz Toriban. Minden számot, amit a sorozatban Tori elénekel Andre ír, és miközben Tori előadja a zeneszámokat, láthatjuk Andret a billentyűkön játszani.
  • Cat Valentine (Ariana Grande) egy tehetséges lány. Tori, Jade, Robbie, André és Beck barátja annak ellenére, hogy sokszor vét hibát, okoz galibát nekik. Cat nagyon találékony, viszont esze az nem sok van.
  • Robbie Shapiro (Matt Benett) egy fiú a Hollywood Arts-ban. Tehetsége az, hogy hasbeszélő, ezért állandóan együtt van a bábujával Rex-szel, akit ő valódinak képzel. A lányok ezért nem törődnek vele, nyápicnak tartják. Tori is a kezdeteknél furcsának tartotta, de később megbarátkozott vele.
  • Jade West (Elizabeth Gilles) Beck barátnője a Hollywood Arts-ban. Jade nagyon rossz természetű és ki nem állhatja Torit, ezért folyton csípős megjegyzéseket tesz rá. Valójában egy érzékeny lány, az egyik részben Tori segítségét kéri, hogy visszaszerezhesse Becket. A 3. évad ,,A legrosszabb pár" című epizódjában szakítanak, majd a 4. évadban újra összejönnek.
  • Beck Oliver (Avan Jogia) Jade fiúja a Hollywood Arts-ban. Könnyen barátkozó, nyitott és őszinte. Legjobb barátja Andre.
  • Trina Vega (Daniella Monet) Tori idegesítő, nagyképű nővére. Mindig a középpontban akar lenni, ezért nem is szeretik túl sokan. Amit kiszemel magának, azért harcol. Tori-val sokat veszekednek, de ettől függetlenül szeretik egymást és számíthatnak egymásra.

:)

 

v mint viktóriában a neve:                        valódi neve:

bal oldalt:            Robi Shapiro                                         Matthew Bennett

balról a 2.:           Cat Valentine                                       Ariana Grande

balról a 3.            Trina Vega                                           Daniella Monet

középten:            Tori Vega                                              Victoria Justice

jobbról a 3.         Andrew Harris                                      Leon Thommas iii

jobbról a 2.         Jade West                                             Elizabeth Gillies

jobb oldalt:           Beck Oliver                                          Avan Jogia

 

párok a v mint voltóriában/valóságban:

Vimt Viktóriában Jade és Beck    a valóságban Beck és Tori de most már nincsnek együtt

Andrew és Tori jó barátok               a valóságban is eggyütt voltak egy kicsit

Robi szereti Cat-et de Cat nem akar tőlle semmit

 

 

a v mint viktória 3 éve játszodott(2010) amikor mindenki16 és 17 évesek volt de mostmár 20-21évesek :)

 

most képeket fogok mutatni ami most 2013ban készült :)

nagyon sokat változtak 

 

Tori Vega:(Victoria Justice)

 

 

 

Cat Valentine(Ariana Grande)

 

 

Jade West( Elizabeth Gillies)

 

 

Daniella Monet:

 

 

Beck Oliver:(Avan Jogia)

 

 

Andrew Harris(Leon Thommas)

 

 

Robbie Shapiro:(Matthew Bennett)

 

 

 

 

 

 Mikor van a tv-ben?

Nickelodeonon van: 12:30 kor                                                                                                                           16:40 kor                                                                                                                           19:40 kor                                                              

 

a szereplők életrajzait  a menüpontokban láthatjátok :)