Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


körömápolás

Francia manikűr

 

Az örök divat:
Francia manikűr:


http://www.pontittpontmost.hu/Termekek/franciam/francia%20manikur.jpg

  1. Készítsd elő körmeidet a lakkozásra.

Távolítsd el a régi körömlakkot a körmeidről körömlakklemosó segítségével.

Utána használj körömágybőr-eltávolító zselét , hogy felpuhítsd a körömágy bőrét, melyet aztán könnyen és biztonságosan eltávolíthatsz.

Ezután következhet a körmök szögletesre reszelése. Illeszd a körömreszelőt vízszintesen a körmök végéhez és reszeld 2–3 mm-rel rövidebbre azokat. Ezután a sarkainál könnyedén reszeld ferdére, vigyázva, hogy a körmök szögletes jellegét megőrizze.

Használj körömjavító alapozót  a köröm egyenetlenségének korrigálására és a körömlakk tartóssá tételére.

2. Fesd fehérre a körömvégeket!

Használj Sablont francia manikűrhöz , mely abban segít, hogy biztosan egyenes vonalat húzzál.

Utána vidd fel a körmeidre a Francia manikűr körömfehérítő duót  közvetlenül a felhelyezett sablon mellett, vonalat húzva egyik oldalról a másik oldalra. Ez hangsúlyozza a körömvég természetes fehér félkörét.

Ha szükséges körömlakk-korrigáló toll  segítségével távolítsd el a felesleges körömlakkot.

Türelmesen hagyd megszáradni a lakkot, majd távolítsd el a sablont körmeidről.

4. Tedd egyenletessé körmeid színét!

Az Oriflame Beuty Francia manikűr körömalakjai közül a kedvenc árnyalatoddal lakkozd át a teljes körmödet. (3 krémes, ill. 3 gyöngyházas árnyalatból választhatsz) Vigyél fel egy vagy két réteget a körömre, a kívánt intenzitás szerint, beleértve a fehér félkört is. Hagyd teljesen megszáradni.

5. Fejezd be a műveletet ragyogó lakkal!

Ha extra csillogást akarsz körmeidnek, vagy azt szeretnéd, hogy munkád eredménye legalább egy hétig tartson, vigyél fel egy végső átlátszó réteget. Erre használj Fényes védőlakkot (14603), majd hagyd ismét száradni és főleg megkeményedni legalább 10 percet úgy, hogy közben semmit sem csinálsz. Ez a lépés a legnehezebb!

Láthatod a végeredményt, amely elegáns, nőies és ápoltságot sugárzó. Nem véletlenül nevezik ezt a manikűrt a szépségiparban a szép és ápolt körmök királynőjének. Ez a klasszikus körömékesítési mód ráadásul illik bármilyen formájú kézhez, bármilyen viselethez és bármilyen alkalomra.

És hogy még teljesebb legyen az összhang, lakkozd ki a lábkörmeidet is franciára!