Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


júliusi kedvencek :)

Ez egy új fajta menüpont,amiben a kedvenceimat fogom megmutatni,és ez havonta lesz.Remélem tetszik.:)

1.HAJ Hajjal kapcsolatba egy termék jön, mégpedig a hintőpor. Hallottam, kipróbáltam, tényleg nagyon jó hajra abból a célból, hogy ne legyen olyan zsíros. Konkrétan egy száraz samponnal ér fel, hogyha nincs időd/kedved későn este hajat mosni, csak a hajtövekre szórsz egy kis hintőport, elfésülöd, és reggelre sokkal frissebb lesz a hajad (a fehér por eltűnik, nem fog látszódni reggelre!). Érdemes kipróbálni:)

 

2.Film:Most találtam rá a youtubon egy filmre ami nagyon megtetszett.Két tizenéves lányról szól,akik egy táborban tudják meg,hogy ikrek.Az egyik az apukájánál volt,másik az anyukéjánál.Késöbb megismerik a szüliet és megpróbálják ujra összehozni őket,csakhogy nem sikerül,mert az apjának egy másik barátnője van. :D

Érdemes megnézni,nekem tetszik. :)

3.JÁTÉK  candy rush

 

4.SMINK

 Abszolút kedvencem a Garnier BB krémje (Miracle skin perfector light árnyalat van nekem), ami nem csak mint egy szokványos alapozó rajta marad a fejeden, hanem a bőröd valamennyire beszívja, így sokkal természetesebben hat, mégis nagyon jól fedi a bőrhibákat.


5.körmök:most nagyon megtetszett ez a 5 különböző színűre festett körmök.:)

 


 

 

 

 

és a 6.egy édesség:nem tudom,hogy nevezzem,de nagyon finom :D szóval palacsinta tészta kell hozzá,alma és liszt..az almát meghámozzuk,belemártjuk lesztbe,majd a palacsintatésztába és megsütjük....kész is :)