Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


idézeteek

 Mindenki életében van néhány ember, aki miatt egy kicsit hangosabban nevetünk, aki miatt többet mosolygunk és aki miatt egyszerűen csak jobban érezzük magunkat. (:

 

Gondolatban, mindig máshol jársz, valahol a tegnapokban, választ nem találsz, a holnapoktól félsz, hogy nem vigyáznak Rád, de mikor a pillanatba lépsz, olyan könnyű az egész világ...

Már jegyet váltottam az álomvilágba. (;

 

Tegnap szép volt,de a mának nincsen se...ammi varázsa...

 

Ülök a szobába és nézem a plafont,és elgondolkodom a régi szép napokon,amiket még veled töltöttem és ezeket mára csak üresség tölti be.

/saját/

 

Tudom,bíztosítottál arról,hogy minden nap velem leszel.De reggelente mikor felkelek kicsit megijedem,hogy egy nap rájössz,hogy nem kellek neked.

/saját/

 

Te vagy a legszebb ajándék,mit valaha kaptam. Lehet jobbat érdemelsz,de neked csak én maradtam. Nem vagyok a legjobb,sem a legszebb,de hidd el igyekszem,hogy neked megfeleljek.S nem akarok más egyebet ,csak hogy mellettem ébredj. És bármit hoz a sors,ne feledd sohasem,van egy lány ki valahol a világban szívből szeret.

/saját/

 

Elmész mellettem az utcán úgy,hogy köszönsz nekem,és én is visszaköszönök,de ez már nem ugyan az mi akkor volt,hisz már nem ölelhetlek át és nem puszilhatlak úgy ,mint ahogyan ez régen volt..

/saját/

-Baj van?
-áhh ..csak szerelmes vagyok.
- Akkor baj van...!!

 

Minden célom,minden álmom,minden amire csak vágyok,TE lettél..  ♥

/saját/

 

Amikor azt hiszed egyedül neked van sz*r napod, nézz körül majdnem minden emberen látsz valami szomorúságot.

 

Azt hiszed attól vagy a legjobb csaj ,hogy a legmenőbb cuccokba jársz?!Elártulom édesem nem a pénz meg a ruha számít...

/saját/

 

Műhaj , műmell , műtest , műfej..bábú vagy: Szóval tűnj el !;)

 

Erős lány az aki álomba sírja magát és reggel mosolyogva kel fel..Valakinek kétszínűség én lelkierőnek tartom..

/saját/

 

A csend egy lány leghangosabb kiáltása..

 

Én is voltam gyerek álmodtam százat,de rákellett jönnöm az élet egy elbaszott játszma ..

/saját/

 

Ne sírj csak annyit mondj kapja be a világ és mosolyogj!

 

Cupidó üzeni add vissza a darabokra tört szívem, hogy majd más is játszhasson vele..

/saját/

 

Tudod ,olykor elgondolkodom azon,hogy milyen is lett volna ,ha nem igazolok neked vissza facebookon és nem mondok első találkozásnál igent,de rájövök,hogy akkor nem tudnám milyen veled lenni,milyen a csókod, hogy milyen ha a karjaidba zársz és nevetsz ,olyan felemelően nevetsz ,mert tényleg boldog vagy .. És mikor erre gondolok olykor sírva fakadom,mert eszembe jutnak azok a boldog percek miket veled töltötem. De tudod mit?? nem bántam meg semmit.. Mert általad megtanultam,milyen az ha egy ember szenved és ,hogy könnyeit ,hogy rejtse el ..Szóval köszönöm,hogy megtanítottál,hogyan is maradjak erős a legrosszabb napjaimon is ..

/saját/

 

Könnyeimmel küszködve várom a holnapot,mindig csak egy mondat : kössz jól vagyok.. !

Az élet egy játszma ,amit játszani kell. Van,hogy nyersz,de veszteni is tudni kell..

/saját/

Tudod,mondják,hogyha tetszik neked ,akkor ne azt várd ,hogy ő írjon rád,hanem írj te .. igen,megfontoltam a dolgot .de nem biztos ,hogy jó ötlet .mert én azt akatrm,hogy lássa,kell nekem ;azt akarom ,hogy hallja,a kétségbeesést a hangomban ,miért választott valaki mást ; azt akarom hogy megöleljen ;azt akarom hogy nézzen a szemembe , és értsen meg  hogy döntse a fejét a homlokomnak ,és súgja azt : ' soha nem mondtam le rólad '.azt akarom,hogy lássa ,ahogy a fájdalom kiül az arcomra,mikor jön az a másik lány ;hogy kapjon a kezem után , mikor már nem bírom tovább;hogy törölje le a könnyeimet . azt akarom , minden legyen úgy,ahogyan lennie kéne . de mindezt msn - en , vagy chaten,kis smileyk mögé bújva,nem lehet .. :/

 

Ugye milyen csodálatos az arcmimika.. Csak egy mosoly és már azt hiszik boldog is vagy..

 

Ne sírj! Az igaz könny ritka ,mosollyal szenvedi az élet titka... Nem az az igazi szenvedés amikor sírsz,hanem amikor mosolyogsz még akkor is amikor belül a fájdalom mar szét..

/saját/

 

Olykor elgondolkodok,vajon mi is a szerelem.. Tudjuk mi azt igazából ?? vagy csak azt tudjuk,hogy olyankor olyan boldog vagy.. Igazából senki se látja ,senki se tudja mi ..Minden embernél különbözik..

/saját/

 

 Nem kell megőrizned a fájdalmat ahhoz , hogy megőrizhesd az emlékeket .. :)

 

Lehet csak fájó emlék vagyok,de legalább felejthetetlen..

/saját/

 

A gyermek mosolya olyan tiszta és igaz,amely ha felnő nem marad..

/saját/

 

Nem nehéz olyat találni aki azt mondja szeret,viszont olyat aki komolyan gondolja szinte lehetetlen ..

/saját/

 

Tudom hogy nem ő az egyetlen srác a világon ... de mi van akkor ha nekem mégis ő kell ..?!Az érzéseimet nem írányíthatom,mégha ő nem is szeret...

/saját/

 

Tanuld meg kislány,hogy az élet nem tündérmese ,van hogy elesel,de sose adhatod fel..

/saját/

 

Nem tudom ki írta az életem forgatókönyvét,de most már igazán irhatna bele valami jót is ..

/saját/

 

Vele jó, vele megy a hajó,
ő egy igazi srác, olyan belevaló..
Akivel hajnalig, akivel reggel újra,
akivel bármikor lépnék ismeretlen útra.

 

Végre megtaláltam azt a fiút ,aki nem csak az állapotomat változtatja meg,hanem az egész életem kerekestől forgatja fel..

/saját/


Sosem tudhatod, hogy ki gondol rád elalvás előtt... ♥

 
Tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok a legszebb lány körülötted. azt is tudom hogy nálam százszor jobbat is kaphatnál. igen, van hogy teszek fel alapozót, és kifestem magam, de nem ezt tartja össze az egész arcomat. nem mindig vagyok a toppon, nem mindig a legdivatosabb ruháimat hordom, mert az nem kényelmes. van hogy ok nélkül hisztis leszek meg féltékeny. nem vagyok valami népszerű a fiúk körében, mint sok más lány barátod. viszont azt is tudom, hogy nem véletlen hogy egymásra találtunk mi ketten! már az első beszélgetés után tudtam hogy nekem te kellesz.. napról napra egyre jobban! kérlek becsüld meg a szívemet, és ne törd össze, mert lehet egy újabb összeomlást nem bírnék ki !

Bárcsak ilyen egyszerű lenne..

Azt mondta a szívem, hogy szerelmes vagyok. És én boldogan, mosolyogva aludtam el. ♥


Az igazi nő először a szívét, nem a lábát tárja szét.
 

Csodálatos érzés, amikor Rá gondolsz, és azon gondolkozol, vajon mit csinál éppen? és abban a pillanatban megszólal a telefonod, a hívás Tőle jön, és rájössz: Ő is rád gondol. ♥

 

Néha a nem remélt boldogság bekopogtat azoknál, akikkel a sors régóta mostohán bánt. :)
 

Talán egyszer én is megtalálom azt, amit keresek..
 

Egyvalami számít. Hogy a csalódások miatt ne a keserűség uralja az életünket. Tanuljuk meg elengedni a múltat. Ha elönt minket a sötét kétségbeesés, fogadjuk el, hogy nem fürödhet minden napunk fényben..!

 
A nők kilencvenkilenc módon tudnak bolondot csinálni magukból, de századszor annál agyafúrtabbak. ;)
 
Anyu !
Köszönöm, hogy megszülethettem, és mikor karjaidban voltam, mosolyogva elsírtad magad. Köszönöm, hogy felneveltél,és hogy mind végig nagyon szerettél. Köszönöm szépen azokat a csodás esti tündérmeséket, a jó éjt puszikat. Köszönök neked mindent, hogy mikor rosszat tettem megbüntettél, mert lehet, akkor sírva visítottam, hogy miért? De örülök, hogy nem kényeztettél el. Köszönöm, hogy édesanyámnak hívhatlak, és hogy bármi van, segítesz nekem! ♥

 

'Egy fiúnak is szüksége van arra, hogy szeressék. Ne csak azért legyen együtt egy lánnyal, mert "hű de jó csaj" meg jót lehet vele hancúrozni. Sőt... a fiúk sokkal inkább éheznek a szeretetre, csak a büszkeségük nem engedi ezt kimutatni! Amelyik fiú azt mondja, neki elég heti 1-2 nap a barátnőjével, az hazudik vagy nem veszi komolyan a dolgot. Melyik fiú minden percet kettesben akar tölteni egy lánnyal, az szerelmes. És nem elégszik meg a "néha-néha tudunk találkozni" című kapcsolattal.'
 

Tudjátok,hogy miért könnyebb kisgyerekként élni? Mert akkor még hiszünk a csodákban,a lehetetlenben..

 
Túléltem. Nem mintha a fájdalom gyöngült volna az idők folyamán, hanem mintha én erősödtem volna hozzá, hogy el tudjam viselni..

 

Ne menj el csendben, mikor még álmodom. Az ébredés pokoli fájdalom. Ordítsd a fülembe: Nem tudlak szeretni!, ha gyűlöllek könnyebb lesz feledni..

 
"Szeretlek" azt jelenti, hogy elfogadlak annak az embernek, aki valójában vagy, és nem akarlak valaki mássá változtatni. Nem várok el tőled tökéletességet, ahogy te se tőlem. Azt jelenti, hogy szeretni foglak, és melletted fogok állni a legrosszabb időkben is. Szeretni téged, amikor nincs jó hangulatod, vagy túl fáradt vagy, hogy olyan dolgokat csinálj, amit én szeretnék. Szeretni téged, amikor padlón vagy, nem csak akkor, amikor jó veled lenni. "Szeretlek" azt jelenti, hogy tudom a legmélyebb titkaidat, és nem ítéllek el ezek miatt, csak azt kérem cserébe, hogy te se ítélj el az enyémek miatt. Azt jelenti, hogy érdekel annyira, hogy harcoljak azért, ami nekünk volt, és ahhoz eléggé szeretem, hogy ne engedjem el. Azt jelenti, hogy Rád gondolok, Rólad álmodok, folyamatosan akarlak és szükségem van rád, miközben azt remélem, hogy Te is hasonlóképen érzel irántam.

 
Szó nincs rá milyen szédületes érzés, mikor az ölel magához,
kinél ott felejtetted a lelked. ♥

 

Nem vagyok tökéletes, sem a fiúk álma, de azért a boldogság nekem is kijárna!
 

fiú- képzeld el szeretlek.
lány: tényleg?
fiú- nem, csak képzeld el.. : /

 

tönkre akarsz tenni , húzni az agyam rábasztál csibém , nem hagyom magam! ;)
 

Vannak olyan érzések , amiket egy lány soha nem fejezhet ki szavakkal , de akármilyen erős is legyen , a könnyei elárulják .:\ 

 
Nem beszélek veled , hiszen ismersz: a "majd jön , ha jönnie kell" reménye nekem elég . szeretlek .. de nem alázkodom meg előtted . majd hívsz , ha akarsz , csókolsz , ha akarsz , viszontszeretsz , ha akarsz .! ♥ ;( 
 

Minden egyes könnycseppem okkal halt meg azon a padlón .!
 

Köszönöm fájdalom , hogy te vagy a legjobb barátom , aki sohasem hagy el . ! :(

 

Valahogy megvan benne ez a késztetés ha hétvége , biztos a szétesés ;)
 
Ő kapcsolatban van . ő boldog . a párja ♥ - et ír . 5 - en belájkolják 15 - en írják , hogy ' sokáig ! ' 2o - an gratulálnak , 4 - en viccelődnek , és 1 embernek .. annak az egynek pedig megszakad a szíve ...

 
Csodálatos érzés kapni egy üzenetet valaki olyantól , akiről már azt hitted , hogy elfelejtett téged .. :$

 

Sokan mondják hogy nincs fiú és lány barátság de képzeld én hiszek benne hisz mi vagyunk a legjobb példa erre ! ♥

 
Mindennap felteszem magamnak ugyanazt a kérdést : sétáljak el ? vagy próbálkozzak még keményebben ? :s 

 

Utálom a szemedet , a hajadat , azt a jól ismert , flegma mosolyodat utálom a nevetésed , a nagyképűséged. de tudod hogy mit utálok benned a legjobban ? azt , hogy ezek után még eléred , hogy szeresselek .:( 

 

Egyszer lesz annyi erőm , hogy a szemeidbe nézzek és jó nagyot nevessek rajtad majd tudtodra adjam , hogy mekkora nulla vagy .! ;):|

 
Nem fogok sírni . már nem ,csak úgy tud fájni ..
 

Rossz időben rossz helyen , nekem ez a végjegyem .. :s 
 
Az igazi szeretet ott kezdődik, ha én tiszteletben tartva elengedem azt, aki szeretne elmenni, bármennyire is fáj nekem..

 

Alány összetört,
a fiú jól van . .
(N)

 
Néha épp abba szeretünk bele, akibe nem lenne szabad...
 
Lány : egy nap hány órát gondolsz rám ? 
fiú : 16
lány : és a többi 8-ba ? 
fiú : akkor veled álmodom, mert alszom ♥sajatidezetek.hupont.hu