Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


iCarly ♥

 iCarly

én imádom az Icarlyt... 

bemutatom a szereplőket,képek :)

 

Az iCarly egy 2007-ben debütált amerikai filmsorozat. Első epizódja 2007szeptember 9-én került adásba az Amerikai Egyesült Államokban a Nickelodeonon, a sorozat utolsó epizódját novemberben mutatják be az amerikai nickelodeon csatornán.[1]

Carly Shay, egy Seattle-i lány, aki a bátyával, Spencerrel él egy apartmanban. Mivel a szülei nem élnek velük, Carly már fiatal korában megtanult önálló lenni. Két barátjával, Sam-mel és Freddie-vel, akik nincsenek túl jó kapcsolatban, kitalálják, hogy csinálnak egy webshow-t, ICarly néven. Az évadok során sok nehézséggel kell szembenézniük, de eközben viccek, nevetés, barátság és szerelem váltja egymást. Az utolsó részben Carly eldönti, hogy régóta nem látott édesapjával Olaszországba költözik, ezért könnyes búcsút kell vennie Sam-től, Freddie-től, Gibby-től, T-bo-tól és természetesen Spencertől...

 

A történet azzal kezdődőtt, hogy Carly és Sam parodizálták a tanárjukat és ezt Freddie felvette. Végül a videó felkerült az internetre. A kommentbe írták, hogy nagyon viccesek. Így jött az ötlet: csinálni kellene több videót. Készítettek egy oldalt, amelynek iCarly lett a neve, i mint internet és Carly mint ő...

Carly átlagos gimis lány, bár jóval érettebb a kortársainál, mert szülei külföldi szolgálatot teljesítenek a hadseregben. Kénytelen furcsa, de szeretetre méltó felnőtt bátyjával, Spencerrel lakni. Suli után saját web show-ban mutatja meg, ki is ő valójában, és igyekszik megoldani a tini-lét ügyes-bajos dolgait.

 

 

Szerplők:

Carly egy középiskolás lány ,aki bátyával él egy Seattle-i apartmanban. Mivel az apukájuk egy tengeralattjáróban dolgozik ,Carly sok dolgot megtanult önállóan elvégezni. Viszont szereti a bátyát ,és a barátjait ,akik mindig mellette állnak. Kitartó, kedves és megbízható személyiség. Az ő nevéből fakad az ICarly név.

Carly legjobb barátja, az örökösen bajba keveredő lány. Mindig az igazgatói szobában köt ki valami balul sikerült attrakciónak vagy pimasz megjegyzésnek köszönhetően. Carly imádja Samet, aki őrült, vicces, kiszámíthatatlan és remek barát. Carly mindig megpróbál segítenek Samnek, hogy az elkerülje az újabb problémákat. Sam a sorozat elején erős ellenszenvet mutatott Freddie iránt, de aztán az évek alatt barátság szövődött köztük. Ám mégis vele volt az első csókja. Sam majdnem mindig Carly lakásában van, hogy ne legyen anyjával, aki kibírhatatlan. Sam bajkeverő, és rendkívül lusta, de Carlyval jó barátnők .  Van egy ikertestvére Melanie, aki Sam-mel ellentétben kitűnő tanuló, és egy elit bentlakásos magániskolában tanul. Csak mint epizódszereplő tűnik fel.

Freddie igazi kütyümániás. Imádja a technika minden formáját, és csak az ő fejlesztéseinek köszönhető, hogy a srácok hétről hétre közre tudják adni webshowjuk újabb részeit. Habár Carly-ért bármit megtenne, Sammel egészen más a kapcsolatuk. Vele mindig hadilábon áll, mintha csak a saját nővérével civakodna naphosszat. Mégis ők ketten igazi jóbarátokká váltak a sorozat végére és barátság, később szerelem lett belőle.

Carly habókos, excentrikus de végső soron felelősségtudó bátyja. Spencer egy törekvő művész, aki magára vállalta, hogy vigyáz a kishugára, amikor szüleiket a tengeren túlra szólította a katonai szolgálat. A házukból egyszerre műtermet és kiállítótermet varázsolt saját hóbortos szobrai számára. Habár Spencer kicsit tényleg fura, de mindig ott terem, ha Carly-nak szüksége van a segítségére.

  • Terrence Bo (T-Bo)

Carlyék törzshelyének, turmixbárnak a tulajdonosa. Hóbortos, raszta férfi, aki közeli barátságban van a csapattal. Az ötödik évadban kibérli Bensonék nappaliját, és amikor Carly kitiltja őt a lakásukból, mert folyton náluk lóg, megmutatja, milyen is az élet Mrs. Benson-nal egy lakásban.

 

 

 

 

    

                                    icaryban a neve:                                       valódi neve:


bal oldalt:        Gibby                                                           Noah Buck

balról a 2:        Spencer Shay                                            Jerry Trainor

középen:         Carly Shay                                                  Miranda Cosgrove

jobbról a 2.:     Freddie Benson                                        Nathan Kress

jobb oldalt:      Sam Pucket                                               Jenette MaCurdy

 

 

 

2013-ban:

 

Miranda Cosgrove:

 

 

Jenette McCurdy:

 

 

 

Nathan Kress:

 

 

 

jerry trainor:

de cukiiii :DD