Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


élj,szeress,nevess ♥

sziasztok :)

Ez a menü kicsit más lesz ami a többi,mert itt a belsőről lesz szó nem a külsőről.Saját tapasztalatomból szeretnék nektek beszélni az életről.Ezzel csak ennyit mondanék:merj élni.

Ott kezdem az egészet,hogy semmit sem kell feladni.A remény hal meg utoljára.Ha valamit szeretnél csak hidj benne,és tegyél érte,és elöbb vagy utóbb a tied lesz.:) Sose legyen az,hogy pl:elmentek valahova és nem mersz kipróbálni valamit.Ha nem próbálod ki sosem fogod tapasztalni azt az élményt.Még ha az elejen fész is egy kicsit..ki kell próbálni.

De beszéljünk egy kicsit a barátokról.Legyen szó egy batár elvesztéséről,vagy egy szerelmi csalódásról.De ami ezt illete,senki sem mondta,hogy az élet könnyű.Tudom nem könnyű,néha nagyon nem.De még a legoszabb napokon is próbálj mosolyogni.Lássák rajtad,hogy erős vagy és ennek ellenére is mosolyogsz.Ha látják rajtad talán nem fognak többet megbántani,de ha az ellenkezőt látják,azért is azt csináljak,mert látják rajtad,hogy nem vagy erős.Bisztos vagyok benne,hogy már mindenki érezte magét összetörve a padlón feküdve.És ennek ellenére megint belédrúgtak.Próbálj meg fel állni.Nem könnyű de muszáj.Ha azért panaszkodsz,mert csomó mindent nem éltél át,akkor tegyélérte,hogy ez ne így legyen.Ha otthon ülsz és sajnáltatod magad,nem lesz jobb.Hogy legyenek barátaid,vagy,hogy több barátod legyen,járj el valahova.Sportolni,vagy valamilyen közöségbe.Senki sem él meg minden élményt,és ne panaszkodj,hogy te szinte semmit nem éltél meg,hanem örülj,hogy valamit megéltél.Örülj,hogy volt/van aki szeret,eljártatok valahova,eggyütt voltatok,stb.Néha én is nagyon egyedül érzem magam.Feglalkozz azzal aki foglalkozik veled,és szard le aki a szarban hagyott.Nekem volt egy barátnőm akiről azt hittem,hogy igazbarát.De most már nem a barátnőm.Jóba vagyunk megminden de annyira nem,hogy barátnők legyünk.És tudjátok miért? Mert a szarban hagyott.És aki a szarban hogy,az nem a barátnőm.De volt aki nem hagyott ott.Ő a barátnőm.És itt derül ki minden.Az igaz barát nem hogy a szarba.

Az idő nagyon gyorsan megy,persze akkor amikor nem egyedül vagy.Rohan az idő,te meg ott vagy egyedül.De mindig van remény.Na panaszkodj,hogy sose volt még pasis,vagy hogy nincs.Tuti,hogy lesz.Azért mert 1-2 idióta azt mondja,hogy ronda vagy,azért ne törj össze.Szard le.Had mondják.De ha azt mondják,hogy szép vagy(komolyan,nem hülyeségből) akkor ne azt mond,hogy nem is.Ne a hülyéknek hidj,könyörgöm.

Ha hibázol egyet,tudjátok,hogy nincs jó vége.Tévedni emberi dolog,de megbocsátani,szeretni még emberibb.:) Vigyázz,hogy jól csináld,és sose bántsd meg azokat akiket szeretsz.Ha csesztetnek ne azokon fejtsd ki akiket szeretsz,hanem próbáld meg levezetni a stresszt.

Lényeg:szard le a hülyéket,és ne foglalkoz a véleményükkel,merj élni,kipróbálni új dolgokat...sokan csak nézik,hogy elmegy mellettük az élet.És nem az a kérdés,hogy van-e élet halál után,hanem,hogy élsz-e halál elött.

 

és itt van egy pár idéez,amelyet érdemes megfogadni,vagy elgondolkozni rajta....

Nem az az erős, aki még soha nem aludt el sírva, hanem az, aki könnyes szemekkel, a nehéz napokat kibírja.
Nem azaz erős, aki még egyszer sem bukott el, hanem az, aki ezredjére is feláll, s tudja, hogy küzdenie kell.!
Nem az az erős, aki még nem kapott egy pofont sem, hanem az, aki az ütések ellenére is boldogul az életben.
Eleshetünk százszor, de mindig kell találni kiutat, még akkor is, ha a sors nehéz és rögös utakat mutat..
Nem az az erős, aki mindig bátor és nincs benne félelem, hanem az, aki azt mondja minden rossz ellenére.: BOLDOG LESZ AZ ÉLETEM.!*:))


Örülj annak, ha hibáztál, mert legalább választottál. Mertél lépni, még ha nem is sült el jól, örülj, mert megélted a lehetőséget, nem féltél, hanem egyszerűen éltél. Örülj neki, mert sokan csak nézik, ahogyan elúszik mellettük az élet.


"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Te döntsd el! Csillagfény az égen, sötétség a tengermélyen, homokszem a sivatagban, felhőfoszlány a viharban. A fent és a lent. A kint és a bent. A jók és a rosszak, a szépek és a csúfak. A minden és a semmi. A jól lakni és az éhezni. Az öröm és a bánat. Ami jól esik és ami fájhat. A tűznek melege, a fagynak lehelete. A víz sodró árja, a csepp szomjoltása. A Földnek minden eleme. A levegő éltető ereje. A hit és a tagadás. A vágy és a kialvás. A mindig és a soha. A hinnéd, ha volna. A csak most, vagy mindörökké? Te döntsd el, életedben mire születtél.

Szállj, mintha sohasem zuhantál volna. Merj, mintha sohasem csalódtál volna. Élj, mintha sohasem haltál volna. A vágyakért tenni kell, ne csak álmodj róla.

Hiszek a változásban, hiszem, hogy itt lesz, de azt is hiszem, hogy nem ma jön el. Ez az, amihez fájdalom, idő, türelem és kitartás kell. Mert az élet nem mindig olyan egyszerű. El kell döntened, hogy mi a fontos neked, és folyamatosan tenned is kell érte, de nem csak ma, holnap, holnapután, hanem minden percben és pillanatban, egészen addig amíg úgy érzed, hogy ez az, amit igazán akarsz. A győztes fegyvere a kitartás. Pont ezért hidd el, hogy Te is képes vagy rá, és képes is leszel.


A legbátrabbak is féltek valaha, és a legyőzhetetlen is vesztett egyszer.*:)

Egy teljesen átlagos lány vagyok..
Szeretek sokáig aludni, és utálom ha felébresztenek.
Örülök mikor látom, hogy valaki rám mosolyog. Szeretem mikor esik a hó, vagy éppen süt a nap,
de szeretek az esőbe rohangálni és utána gyönyörködni a szivárványba.
Megőrülök a csokiért, a mesékért, a vattacukorért, és a romantikus álomvilágban játszódó filmekért.
Imádok a barátaimmal lógni és órákig beszélgetni velük akár a semmiről is.
Rengeteg ember hiányzik az életemből és őket SOHA, senki nem fogja pótolni. Boldog ember vagyok, mert tudom, hogy van akiknek számítok és Ők mindig velem lesznek.*:)